Zabıtalar dilencilere göz açtırmıyor!

Niğde Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekiplerince günlük yapılan denetim ve operasyonlarda yakalanan dilenciler, Belediye zabıta ekiplerince alınarak zabıta merkezlerine getiriliyor. Burada adres tespiti ve üst taraması yapılan dilencilerden çıkan nakdi paralar kamuya geçirilirken, dilencilere kabahatler kanununa göre cezai işle uygulanıyor. Bu denetimlerde Zabıta Müdürlüğü ekiplerince son 9 gün içerisinde 27 adet dilencilik yapan şahsa yönelik tutanak düzenlenirken, bu şahıslara idari para cezası işlemi uygulandı.

ALO 153’E İHBAR EDİN

Niğde Belediyesi zabıta ekipleri, halkın dini duygularını istismar ederek toplumda rahatsızlığa neden olan dilencilere karşı denetimlerin devam edeceğini belirterek, vatandaşların duyarlı olarak bu gibi şahısları Alo 153 hattına ihbar etmelerini istediler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku