Tarımsal Araştırma Genel Müdüründen Enstitüye Ziyaret

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Müdürü Dr. Metin Türker ile Genel Müdür Yardımcısı Dr. Şerafettin Çakal Niğde Patates Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Enstitü teknik personelleriyle bir araya gelen Genel Müdür Türker, Dünyadaki gelişmelerin ve AR-GE'nin önemine vurgu yaptı. Enstitü Müdürü Uğur Pırlak tarafından Genel Müdüre, Enstitü ve yürütülen Ar-Ge Faaliyetleri ile ilgili bir sunum yapıldı. Enstitü personeli ile tek tek tanışan Genel Müdür, mevcut durum ve ileriye dönük planlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra Genel Müdür kurumun faaliyet gösterdiği konular ve yürüttüğü çalışmalarla ilgili laboratuvarları, seraları ve arazileri yerinde gezerek incelemelerde bulundu.


 

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku