Gündem:
NİĞDE HALKI SAĞLIKLI SU İÇİYOR!

Niğde halkının sağlığını ön planda tutan Niğde Belediyesi, kanserojen etkisi oluşturan asbestli boruları değiştirmeye devam ediyor. Yapılan çalışmalarda ana boru hattında Niğde merkez de 6 bin 600 metre uzunluğunda ki asbestli boru değiştirilerek halkın daha sağlıklı su içmesi sağlandı.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Niğde halkımızın sağlığını ön planda tutacak birçok projeye imza attık. İçme suyu alanında yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımızın sağlığını ön planda tuttuk. Bu şehirde yaşayan insanlarımızın daha sağlıklı su içmesi için Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda da merkezde 6 bin 600 metre uzunluğunda ki asbestli boruları içme suyu onaylı yüksek yoğunluklu polietilen borularla değiştirdik. Önümüzde ki günlerde de Niğde merkezde ki eskimiş ve yıpranmış tüm asbestli boruları değiştirmek için tüm gayretimizle çalışacağız. Bu şehrin insanına her alanda hizmet vermeye tüm ekiplerimizle devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Niğde Ömer Halisdemir Meydanı’nda açılan stant da ise değiştirilen asbestli borular ve yeni borulardan oluşan kesitler Niğdeli vatandaşlara sergilendi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gürer, “Kamuya ait elde avuçta ne varsa satılıyor”
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, özelleştirme adı altında satılan arsa ve arazilerin, sermaye...

Haberi Oku