Vali Koç'un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesaj

Niğde Valisi Mustafa Koç yayımladığı kutlama mesajında şunları söyledi; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız işgalden kurtarılmıştır. Milletimizin makûs kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile Türk Milleti; hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini; millî birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir.

30 Ağustos Zaferi, önemli bir askeri başarı olmanın yanında milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kahramanlığın, güçlü birlik ve beraberliğin de unutulmaz sembolüdür. Bu zafer; bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir. Tarih boyunca gücünü, birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de istikbali için canından aziz bildiği vatanı uğrunda bağımsızlığını hedef alan şer odaklarına karşı gerektiğinde canını ortaya koyarak tüm tehditleri yok etmeye hazırdır. Bu duygu ve düşüncelerle, İstiklal Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bugüne kadar mukaddes değerler uğrunda canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Milletimizin ve hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku