Niğde Yeni Köy Garajı Asfaltlanıyor!

Eski terminal alanının bakımsızlığı ve buranın ilgisizliği sık sık vatandaşlarında gündeminde bulunuyordu. Şimdilerde köy garajı olarak kullanılan bu alana Niğde Belediyesinin hazırladığı proje ile yeniden hayat verilecek. Bu proje kapsamında yapılan çalışmalarla Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri alt yapı çalışmasını tamamladı. Belediye İşletme İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı Yeni Köy Garajı'nda asfaltlama çalışmalarına da başlandı.

Adliye Binası arkasında bulunan ve Niğde'nin çevresinde bulunan köy ve kasaba otobüslerinin ihtiyaçlarını karşılayacak, Niğde'nin kır ve kent arasındaki iletişiminin bağlantı noktası olacak olan Köy Terminali yapılan iyileştirme çalışmalarının ardından yakın bir zamanda yeniden hizmete açılacak.

Konu ile ilgili bilgi veren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Çok yakın bir zamanda hizmete açacağımız Köy Terminali hemşerilerimize layık bir yer olacaktır. Şehrimize yakışan projelerimizi her alanda hızla hayata geçirmeye devam ediyoruz." dedi.

Haber: Fatma TAN

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku