Atabay, 'Bozkırın Ortasında Modern Bir Enerji Üssü Olacak!'

İlanla ilgili olarak Bor Karma Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ali İlker Atabay sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Bedeli uykusuz geceler, yoğun stres, altı yıllık uzun bir bekleyiş, revize edilen onlarca plan, uzun mesai saatleri olsa da fazlasıyla değdi buna. Niğde Bor Enerji İhtisas Bölgesi'nin ilk etabı olan 300 MW'lık bu kurulum, Niğde'mizin nitelikli üretim ve istihdam odaklı büyümesinde çok önemli bir kilometre taşı olacak. En temel anlatımla somutlaştırmak gerekirse, ilk etapta 50.000 konutun, bölge tam kapasiteye eriştiğinde ise 250.000 adet konutun elektrik tüketimine eşdeğer yerli, milli ve çevreci elektrik enerjisi Niğde'de üretilmiş olacak" dedi.

Cennet vatanımızın sınai gücüne ve ekonomisine güç katacak. Bu ulusal ölçekli projemizi en başından beri himaye edip sahiplenen Niğde Valisi Yilmaz Simsek'e ve emeği-desteği olan herkese teşekkür eden Bor Karma Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ali İlker Atabay, Güneş Enerjisine Dayalı Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanlarının bozkırın ortasındaki modern bir enerji üssü hüviyetiyle tıpkı bir okul gibi eğitici olacağını ümid ettiğini belirtti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku