Gürer, 'Fırtına Bağ ve Bahçeleri Yıktı Geçti”


BMM gündemine taşıdı.  Fırtınanın afete dönüştüğünü anlatan Gürer, elektrik diriklerinin yıkılması sonucu bazı bölgelere 48 saattir elektrik verilemediğini aktardı. 

Bağlar ve bahçelerin de şiddetli fırtınadan etkilendiğine dikkat çeken CHP Mile Milletvekili Ömer Fethi Gürer, bu nedenle üreticilerin mağdur olduğunu kaydetti. 

ZARARLAR KARŞILANMALI 

Elektrik altyapısının güçlendirilmesi gerektiğine değinen CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, zararların karşılanması ve mağduriyetlerin giderilmesini istedi. 

KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Meclis Genel Kurulu’ndaki konuşmasında küresel iklim değişikliği nedeniyle fırtına, sel ve dolu gibi afetlerin başta üreticiler olmak üzere toplumun her kesimi etkilediğini söyledi. 

Gürer; “Elektriklerdeki kesintiler ise ne yazık ki gecelerin karanlığını daha da koyulaştırıyor. Bu yönde yapılması gerekenler bir an önce yapılıp önlemler alınmalı, mağduriyetler giderilmeli, zararlar da bir an önce karşılanmalı” diye konuştu. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde’de Uçurtma Şenliği ile gökyüzü...
Efendibey Mahallesi Mustafa Yiğit Millet Bahçesinde Niğde İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen Uçurtma...

Haberi Oku