FERTEK-KOYUNLU ORMANI TEMİZLENMELİ!

Ülkemizin bir çok bölgesinde ard arda gelen yangınlardan sonra gözler ormanlık alanlara çevrildi. Niğde Valiliği tarafından ormanlara girişler yasaklanmış olsa da bazı ormanlık alanlardaki çevre kirliliğinden kaynaklı yangın tehditleri de devam ediyor.

Niğde'nin Fertek Mahallesi ve Koyunlu köyleri arasında bulunan ormanlık alandaki hem çevre kirliği hemde yangın tehdidi sosyal medyada gündem oluşturdu. Özellikle son zamanlardaki hava sıcaklıklarındaki artış ormanlık alanlara atılan şişeler ile bir yangına dönüşme olasılığı artıyor. Duyarlı vatandaşlar hem ormanlardaki çevre kirliliğindeki artışa isyan ederken hemde bu alanlara bırakılan cam türü atıkların yangına sebep olmadan mutlaka temizlenmesi gerektiği konusunda tepkilerini sosyal medya üzerinden yükselterek Niğde Belediyesini bu konuda hassas olmaya davet ettiler. Keşke dememek ve bir yangın sebep olmadan bu durumun düzeltilmesi gerektiği belirtildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde’de Uçurtma Şenliği ile gökyüzü...
Efendibey Mahallesi Mustafa Yiğit Millet Bahçesinde Niğde İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen Uçurtma...

Haberi Oku