Bucakçayır'a 2 Yeni Spor Sahası Yapılıyor

Bucakçayır’a kazandırılacak 2 sahaya ait 700 seyirci kapasiteli bir kapalı tribün ve 500 kişilik portatif bir çelik tribün yapılacak. 25 milyon liraya ihale edilen 2 yeni saha ve tribünler ile çevre düzenlemesi için yer teslimi yapıldı.

Eski Arıtma Tesisinin yerine yapılacak spor merkezinde ise gençlerin spor yapabilmelerine olanak sağlayacak her türlü imkan sunulacak. Tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları ile diğer spor branşlarına ait saha ve salonların da bulunacağı Spor Merkezine bir de kaykay pisti yapılacak.

İKİ YENİ SAHA VE 2 TRİBÜN

Bucakçayır mevkiine ve eski arıtma tesisinin yerine yapılacak olan spor yatırımlarının müjdesini veren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 25 milyon liraya ihale edilen 2 yeni saha ve tribünlerin yapımı için ilgili firmaya yer tesliminin yapıldığını açıkladı.

ESKİ ARITMA TESİSİNE SPOR MERKEZİ

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan ve maliyeti 180 milyon lirayı bulan İleri Biyolojik Arıtma Tesisinin tamamlanmasının ardından eski arıtma tesisini İç Anadolu Bölgesi’nin en büyük spor tesislerinden biri haline getireceklerini de müjdeledi.

“GENÇLERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ”

Bucakçayırı mevkiinin ve eski arıtma tesisinin bulunduğu alanın sportif faaliyetler konusunda bir cazibe merkezi haline geleceğini anlatan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi, çocuklarımızı spora yönlendirmek, onların hem fiziksel hem de zihinsel olarak en iyi şekilde gelişmelerini sağlamak amacıyla Niğde Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber etmeyi sürdürüyoruz. Bu kapsamda, hem spor yapmak isteyen gençlerimizin hem de sporcularımızın her zaman istifade edebileceği yeni spor sahaları yapıyoruz. Spor tesisler için 1400 metrelik bir de bahçe duvarı yapılacak” dedi.

“NİĞDE’MİZE HAYIRLI OLSUN”

Bakşkan Özdemir, spor sahalarının tribünleriyle birlikte tamamlandığında ve İç Anadolu Bölgesinin en büyük spor merkezi olacak tesisin de faaliyete geçtiğinde, burada ferdi spor branşlarının yanı sıra takım halinde yapılan spor branşlarının antrenmanlarının ve müsabakalarının yapılabileceği belirterek, “Spor tesislerimiz, şimdiden Niğde’mize hayırlı olsun” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde’de 'Parça Parça Eğlence Puzzle...
Niğde'de çocuklara eğlenirken öğrenmenin yanı sıra çocuk hakları ve sorumlulukları ile ilgili farkındalık...

Haberi Oku