İnan, Şaibeli sınav rezaleti aydınlatılmalı

İNAN: TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'
İYİ Partili Mümin İnan, gençlerimizin emeğine sınavlarda ve mülakatlarda defalarca ihanet edildiğine işaret ederek; “Tekrarını asla ve kati kabul etmeyiz! Cumhuriyetimizin kazandırdığı eğitimde fırsat eşitliğini, vasatlığa terk etmeyiz! KPSS ile ilgili iddiaların ve 2 saatte yapılan şaibeli açıklamaların takipçisi olacağız.
SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU
Partimizin Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Bahadır Erdem beyefendi partimiz adına, KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin suç duyurusunda bulundular. Bu skandalın tüm faillerini ortaya çıkarmak, gençlerimizin emeklerini kimlerin, hangi amaçla çaldığını milletimizin huzuruna sunmak ve cezalandırılmalarını sağlamak için Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde İYİ Parti olarak sonunda kadar konunun takipçisi olacağız. Bu zihniyet ne yaparlarsa yapsın bu konuyu asla örtemeyecek, sümenaltı edemeyecek.
İNAN: FETÖ BENZERİ BİR DURUM VAR, KİMİN NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL!
Geçmişte ÖSYM’nin organize ettiği sınavlarda terör örgütü FETÖ’nün nasıl operasyonlar yaptığı hepimiz canlı olarak şahit olduk. Bunlar FETÖ marifeti ise hala devletin en iyi ve önemli kadrolarında nasıl barınabiliyor ve bu denli hala nasıl organize olabiyorlar? Değiller ise bu yapının adı nedir, kimin ve kimlerin eseridir? Bu skandalın bir siyasi ayağı olduğu ise ap açık ortadadır. Kendi kadrolarını devlete yerleştirmek için milyonlarca gencimizin emeklerinin nasıl çaldığı ortaya çıkmış ve halen acı bir tecrübe olarak hafızalarımızda yer aldığını a hatırlatmak isteriz. Dolayısıyla bu olay sadece ÖSYM başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’ün görevden alınması ile kapatılacak bir durum değil. Öncelikle KPSS sınavı vakit kaybetmeden iptal edilmeli ve yeniden yapılmalı.
BU KONU İLE ALAKALI MECLİSE GELECEK OLAN BİR ARAŞTIRMA ÖNERİSİNİ RED Mİ EDECEKSİNİZ?
Milletimizin menfaati uğruna yapılacak olan her türlü ve kesimden araştırma önerilerinin tamamını reddettiniz. Önümüzdeki süreçte bu konu ile de alakalı bir önerge gelmesi güçlü. Bakalım buna da önceden olduğu gibi göğsünüzü gere gere red verebilecek misiniz!
HÜKÜMET SÜREKLİ ÇUVALLIYOR
Ülkeyi yönetemediğiniz açıkça ortadadır. Her gün yeni bir skandal her gün yeni bir olaya uyanmaktan bıktık usandık. Değişimin kaçınılmaz ayak seslerini herkes gibi sizlerde duyuyorsunuz. Çuvallamaktan başka bir işiniz yok. Nereye baksak hep büyük bir sorun skandal” diye konuştu.
BU SKANDALI KİM ORGANİZE ETTİ?
İnan sözlerine devam ederken şu soruları da yöneltti: KPSS sınavında yaşanan bu skandalı kim organize etti? İşin siyasi ayağı var mı? Bu operasyonun amacı neydi, hangi cemaat veya yapının kadroları devlete yerleştirilmek isteniyor? Soruların kimlere verildiği tespit edildi mi? FETÖ’nün devletin içinde halen varlığı devam ediyor mu? Eğer öyle ise buna kimler izin veriyor?”(İyi Parti)

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde’de 'Parça Parça Eğlence Puzzle...
Niğde'de çocuklara eğlenirken öğrenmenin yanı sıra çocuk hakları ve sorumlulukları ile ilgili farkındalık...

Haberi Oku