DÜNYA ŞAMPİYONUNUN ARKASINDAKİ GİZLİ ŞAMPİYON!

Güreş müsabakalarında Ahmet Talha Kacur 87 kg da Dünya Şampiyonu, Kadir Kuş 77 kg da Dünya 2'ncisi ve Mustafa Baki 55 kg da Dünya 3'üncüsü olarak Niğdemize büyük bir gurur yaşattılar.

İstanbul'da gerçekleşen İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası büyükler 87 kg'da Dünya şampiyonu olan Ahmet Talha Kacur'un başarısının arkasında hem antrenör hem baba etkisi büyük oldu.

8 yıldır güreş sporu ile ilgilenen Ahmet Talha Kacur, 8 yıllık süreçte 4 dünya ikinciliği ve 1 Olimpiyat üçüncülüğü derecelerine Dünya 1'.nciliğini de ekleyerek güreşteki hedefini tutturdu.

"Hayata devam etmek, her zaman mücadele etmek lazım. Bir engel, başarıyı asla engellemez." düsturu ile güreşte hedefini hep yüksek tutan ve bu zorlu süreçte özellikle babasının desteğini gören Ahmet Talha Kacur'un antrenörlüğünü de babası İlhan Kacur yapıyor. Milli takım kamplarının dışındaki tüm çalışmalarını babası İlhan Kacur ile gerçekleştiren Ahmet Talha Kacur başarısını babasıyla paylaştı.

Son zamanlarda Niğdeli gençlerin ve çocukların Dünya çapında elde ettikleri başarılarda aile ve sponsor desteğinin ne kadar önemli bir rol oynadığını görüyoruz. Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nda 87 kg'da Dünya şampiyonu olan Ahmet Talha Kacur'un gizli şampiyonu da babası İlhan Kacur oldu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku