Yeşil, 'Bayram alışverişinizi küçük esnaftan yapın'

Pandemi döneminde esnafın zor günler geçirdiğini belirten Yeşil, “Bayram alışverişinizi yerel esnafımızdan yapın hem esnafımız kazansın hem de Niğde ekonomisi canlansın.” dedi.

Niğde esnafı olarak bayram öncesi ümitli olduklarını ifade eden Yeşil, “ Pandemi döneminde esnafımız çok zor günler geçirdi. Dükkanlarını açamadıkları dönemler yaşadı. Bu anlamda yaklaşan Ramazan Bayramı öncesindeki alışverişlerimizi esnafımızdan yapalım. Esnaftan yapılacak her bir alışveriş gerçekten çok kıymetli. Bu alışverişler sayesinde esnafımızda bayrama ailesiyle birlikte sıkıntısız bir şekilde geçirir. Unutmayalım ki esnaf, kent ekonomisinin can damarı. Bunun farkında olalım ve Ramazan Bayramı alışverişlerimizi, yabancı sermayeli iş yerlerinden değil mahallemizin emektarı, dostumuz, akrabamız olan kendi esnafımızdan yapalım. Böylelikle hem esnafımız kazansın hem de Niğde ekonomisi canlansın. Alışverişimizi kendi esnafımızdan yaparsak sıcak para, kentimizde kalır. Böylelikle her kesimin refahı artar, huzurlu ve mutlu bir tablosu oluşur” diye konuştu.

Yerel esnaftan alışveriş yapıldığı takdirde Niğde’nin de kazanacağına değinen Yeşil, "Vatandaşlarımız giyim, ayakkabı, aksesuar, kozmetik alışverişini esnaf işletmelerimizden yapsınlar. Fiyat konusunda bir farklılık olmadığını görecekler. Vatandaşlarımız bayram şekerini, çikolatasını, meşrubatını, kolonyasını ve tüm ihtiyaçlarını mahalle veya çarşı bakkalımızdan yaparak esnaflarımızı sevindirsin ve onlara bayram sevinci yaşatsın. Yerel esnafımızdan alışveriş yaparak hem esnafımız kazansın hem Niğde kazansın. Şimdiden tüm Niğdeli hemşerilerimizin, değerli esnaf sanatkârımızın ve İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.(

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku