Cinayet zanlısı tutuklandı

 Işık’ın İbrahim Çinioğlu'nu otomobilin içerisinde öldürdükten sonra, delilileri yok etmek için otomobili yaktığı öğrenildi.

Akaya Barajı Dolusavak mevkisinde hayvanlarını otlatan Ramazan Vezir, yerde hareketsiz yatan kişiyi görünce durumu polise bildirdi. Bölgeye gelen ekipler, bu kişinin tabanca ile vurularak öldürüldüğünü ve dere kenarına atıldığını belirledi. Cansız beden, kimlik tespiti ve otopsi için Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Cesedin, İbrahim Çinioğlu'na ait olduğu tespit edildi. Cinayet ile ilgili çalışma başlatan polis, şüphelinin Harun Işık olduğunu tespit etti. Evine baskın yapılan Işık, gözaltına alınırken, adreste yapılan aramada kanlı giysiler bulundu.

TUTUKLANDI

Emniyetteki ifadesinin ardından Bor adliyesine  sevk edilen Işık, tutuklanarak Niğde Kapalı Cezaevine konuldu.

OTOMOBİL İÇERİSİNDE ÖLDÜRMÜŞ SONRA OTOMOBİLİ YAKMIŞ

Selçuk Mahallesi Kanal Boyunda Harun Işık,  araç içerisinde Çinlioğlu’nu öldürdükten sonra Akaya barajı kenarına bırakarak, tekrar kanal boyuna geldi. Burada delilleri yok etmek için aracı yaktı. Yanan araç ise Ankara’ya  kriminale gönderildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku