Altunhisar Kaymakamından Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti

Yapılan ziyarette Kaymakama Altunhisar Belediye Başkanı Vedat Kirazcı, İlçe Emniyet Amiri Bektaş Kaya ve İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Doğan eşlik etti.

Sevgi ve dayanışmayla çoğu engelin ortadan kalkacağına inandığını ifade eden Altunhisar ilçe Kaymakamı Doğukan Mızrak, "Engellilik bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutu ile herkesi ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konu. Bir insanın engelli olması, onun diğer insanlar gibi yaşaması, çalışması ve başarılı olmasına bir engel teşkil etmemektedir. Elbette sıkıntı ve zorluklar olacaktır ancak her şeye rağmen yaşama sevinci hiçbir şekilde kaybedilmemelidir." dedi.

Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Bakım gören misafirlerin durumları ile ilgili olarak Kuruluş Müdürü Reşit Tan’dan bilgi alan Kaymakam Doğukan Mızrak, personelin ve misafirlerin hal ve hatırlarını sorduktan sonra yapılan hediye dağıtımıyla ziyaret programı sonlandırıldı

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku