NESOB Başkanlığına yeniden Alim Yeşil seçildi

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için mevcut başkan Alim Yeşil ve Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Kızıltan yarıştı. 189 üyenin oy kullandığı seçimde Halil İbrahim Kızıltan 90,  Alim Yeşil ise 99 oy aldı. Bu sonuçlarla Alim yeşil yeniden  Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı oldu.

Başkan Alim Yeşil Kongrede yaptığı konuşmada : “2018 yılında aynı gün burada vermiş olduğumuz 3 söz vardı. hukuk birimi, kayıt birimi ve proje birimi. biz geldik ve 1 ay içerisinde bu  3 birimi kurduk, faaliyete başladık. arkadaşımız yaptıklarımızı  faaliyet raporunu okudu, rapordan bir şey anlamayan arkadaşımızda varsa birliğimize gelsin biz bunları kendisine bildiririz. kurmuş olduğumuz 3 birimde sadece proje biriminde istediğimiz başarıyı yakalayamadık. bunun sebebi de vergi borçlarımızın olması sebebiyle maalesef yapmış olduğumuz projeler geri döndü.  Peşinden pandemi geldi ve sonuç itibariyle 4 yılı tamamladık. iyisiyle kötüsüyle 24 saat benim telefonum açıktı. mesai saati kavramı çerçevesinde de ben Esnaf Odaları Birliğinde elimden geleni  yapmaya çalıştım. bunu bilen bilir bilmeyen kendi bilir. biz esnaf sevdalısıyız. esnafımız için yapılması gereken ne varsa elimden gelen her şeyi yaptım. adım hıdır elimden gelen budur. benim gücüm buna yetti. ben bir şeyle yaptığımıza inanıyorum. Bu  vatandaşımız tarafından da görüldü, esnafımız tarafından da görüldü. Kaldığımız yerden her odaya bir  proje yaptırıp projelerimize devam edeceğiz.’’ diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku