Niğde'de 72 bin 19 öğrenci karne aldı

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, sınıfları gezerek, öğrencilere karne ve hediyelerini verdi. Vali Şimşek, Öğrencilerin tatili en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi.

Niğde’de 72 bin 19  öğrencinin karne sevinci yaşadığını ifade eden Vali Şimşek: " 15 günlük dinlenme sürecinde öğrencilere bol bol kitap okumalarını  tavsiye ediyorum. Öğretmenlerimiz özellikle bu tatilde çocuklarımıza ödev vermediler ki çocuklarımız dinlensinler, deşarj olsunlar. Öğrencilerimiz, kitap okumanın yanı sıra aileleriyle kültür varlıklarımızı ziyaret edebilirler, sinema gibi kültürel faaliyetlerde bulunabilirler. Öğrencilerimizin tatilde iyi dinlenip, oynayıp stres atıp, ikinci döneme hazırlıklı bir şekilde gelmelerini istiyoruz” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku