Ak Parti'den Ahde Vefa, Birlik ve Beraberlik Gecesi

AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç’ın davetiyle gerçekleşen toplantıya, partinin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış, milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, il ve ilçe başkanları ile kadın ve gençlik kolları başkanları bir araya geldi. Ahde vefanın en güzel örneğini sergileyen İl Başkanı Kılıç, AK Parti’nin elde ettiği başarının altında bu birlik ve beraberliğin olduğunu söyledi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç, “Partimizin kuruluşundan itibaren görev yapmış değerli büyüklerimizin bizlere bıraktığı emanete layık olmaya çalışıyoruz. Partimizin kuruluşunda görev yaparak bu davanın temellerini atan ve partimizin bugünlere gelmesinde büyük emeği olan büyüklerimizin yaşadıkları zorlukları, yoklukları çok iyi biliyoruz. O ilk günkü ruhu ve ilk günkü aşkı yaşatabilmek ve bize bırakılan emaneti daha iyi yerlere getirebilmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

"Birlikte Hareket Edeceğiz"
AK kadronun her bireyinin kendileri için çok kıymetli ve değerli olduğunu dile getiren Kılıç, "2002 yılından beri kesintisiz olarak milletin huzurundaysa, bunun en önemli sebebi aynı yöne bakan, aynı yolda giden, aynı geleceği kucaklamaya çalışan, aynı duyguda buluşabilen milletin evlatlarına sahip olmasıdır. Önümüzdeki seçimde de bu dava uğruna yine birlikte hareket edeceğiz, birlikte çalışacağız ve birlikte başaracağız. Milletin umudu olan AK kadrolar, sevgiyle ve muhabbetle bugünlere geldi. Bundan sonra da bu düsturdan aynlmadan hareket etmeli, en başta birbirimizi, sonra da milletimizi dinlemeli ve en önemlisi de anlamaya çalışmalıyız.
Seçim çalışmaları kapsamında fedakârlık göstereceğiz. Hepimiz çok koşacağız, çok yorulacağız. Ama bu yorgunluk, 2023 seçimlerinde büyük bir zafer mutluluğuna bırakacak. Yapacağınız her çalışma için şimdiden hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah gücümüzü, kuvvetimizi, sabrımızı artırsın, yükümüzü azaltsın. “Bir olalım, iri olalım, diri olalım” Biz kocaman AK PARTİ Ailesiyiz. Durmadan, yılmadan, usanmadan ilk günkü aşkla yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.
Toplantıya; AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Özel İdare Başkanı Nusret Teksin, AK Parti MKYK Üyesi Niğde Koordinatörü Davut Coşkun Şiviloğlu’nun yanı sıra İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları katıldılar.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku