Gündem:
Başı Boş Köpekler Dehşet Saçtı!

Haber: Fatma TAN

Bor ilçesi Bahçeli Kasabası sınırları içerisinde bulunan tarihi Roma Havuzu'nun içindeki başı boş köpekler dehşet saçıyor.

Edinilen bilgilere göre; 1 Haziran 2021 günü öğlen saatlerinde Roma Havuzu mevkiine yakın bir bölgede kuzularını otlatan Merdin Durak'ın kuzularına köpekler saldırdı. Saldırı sonucunda köpeklerin parçaladığı bir kuzu öldü.

Aynı saatlerde Roma Havuzu'na ziyarete gelen bir ailenin 17 yaşındaki engelli çocuğuna da saldıran köpekler çevrede bulunan vatandaşların çabalarıyla bir zarar görmeden kurtarıldı.

Özellikle tarihi Roma Havuzu ve Bahçeli Kasabası çevresine Niğde Belediyesi tarafından bırakıldığı iddia edilen köpekler yöre halkında büyük endişeye neden oluyor. Bu konuya Bahçeli Belediyesi ve Niğde Belediyesi'nin de duyarsızlığı vatandaşları bu son yaşanan olaydan sonra isyan ettirdi.

Kuzusu köpekler tarafından parçalanan Merdin Durak "Kime nasıl başvuracağız. Kime dilekçe yazacağız bugün benim kuzumu bu başıboş köpekler parçaladı. Engelli bir çocuğa saldırdı. Burada önlem alınması için illa birilerinin ölmesi mi gerekiyor. Sayın valimizden rica ediyoruz lütfen bu soruna el atsınlar. Yoksa bu köpekler burada kötü bir olaya sebebiyet verebilir. Biz bu bölgeye çok yakın bir yerde ikamet ediyoruz. Bu bölgedeki yerleşim alanındaki insanların hayatını tehdit eden boyutta geldi başı boş olan bu köpekler." diyerek isyan etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gürer, “Kamuya ait elde avuçta ne varsa satılıyor”
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, özelleştirme adı altında satılan arsa ve arazilerin, sermaye...

Haberi Oku