Maceraya hazır mısınız çocuklar?

Dorothy’nin mucizelerle dolu yolculuğunun anlatıldığı oyunu, Niğde Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularından Ertuğrul Aslan yönetecek. Niğde Belediyesi Çocuk Tiyatrosu oyuncuları Gökçen Kiper, Neslihan Ballı, Ebru Güner, Mert Özbek, Ali Eren Yücel, Ömer Cihan ve Ertuğrul Aslan’ın yer alacağı tiyatro gösterisinde oyuncular; renkli kostümleri ve eğlenceli karakterleriyle izleyicileri farklı bir maceraya sürükleyecek. 23 Nisan Salı Günü saat 19.00’da başlayacak oyunun; yetişkinler için 20 TL, çocuklar için 10 TL olan biletleri “kulturonline.niğde.bel.tr” internet adresinden temin edilebilecek.

BAŞKAN ÖZDEMİR, “KADINLAR İSTASYONUNU” İZLEDİ

Bu arada Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde Konya Devlet Tiyatrosunun sergilediği “Kadınlar İstasyonu” adlı oyununu, eşi Duygu Özdemir ve tiyatro severlerle birlikte izledi.

SANATSAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE DEVAM

Gösterinin ardından Konya Devlet Tiyatrosu oyuncularına çiçek takdim eden Başkan Özdemir, Niğde Belediyesi olarak, vatandaşları kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde’de Uçurtma Şenliği ile gökyüzü...
Efendibey Mahallesi Mustafa Yiğit Millet Bahçesinde Niğde İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen Uçurtma...

Haberi Oku