Niğde'de AK Parti 5, CHP 1 başkanlık kazandı

Kesin olmayan sonuçlara göre Bor ilçesinde 92 sandıkta ilçe belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri ve muhtar seçimi için sandık başına giden seçmen sayısı 24 bin 018 oldu.

Niğde’de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 108 bin 432 seçmenin oy kullandığı kentte AK Parti’li mevcut Belediye Başkanı Emrah Özdemir, seçimi kazanarak güven tazeledi. İlçelerde ise Bor’da AK Parti’den Serkan Baran, Altunhisar’da AK Parti’den Neşet Doygun, Çiftlik’te CHP’den Arif Çakıl, Çamardı’da AK Parti’den Ali Pınar ve Ulukışla’da AK Parti’li Ali Uğurlu kazandı.

Merkez ilçenin yanı sıra Altunhisar, Bor, Ulukışla, Çamardı ilçeleri Cumhur İttifakı’nda kalırken, Çiftlik ilçesi AK Parti’den CHP’ye geçti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde’de Uçurtma Şenliği ile gökyüzü...
Efendibey Mahallesi Mustafa Yiğit Millet Bahçesinde Niğde İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen Uçurtma...

Haberi Oku