Üniversiteye Ağız ve Diş Hastanesi Açılıyor

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin modern ve son teknoloji cihazlarla donatıldığını ifade eden Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uslu, merkezde İleri düzey diş hekimliği tedavilerinin yapılacağını söyledi.

Diş Hekimliği fakültesinin 2022-2023 eğitim ve öğretim döneminde öğrenci alımına başladığını anlatan Rektör Uslu: “Şehrinde gereksinimlerini de göz önünde bulundurarak diş hastanesiyle ile ilgili ağız ve diş sağlığı merkeziyle ilgili ihtiyaçlarını tespit ettik. Diş fakültemizin yanındaki binamıza diş hastanemizi kurduk. Bununla ilgili gerekli olan çalışmaları 1 senedir devam ediyor. Gerekli yatırımlarımızı yaptık . En başta şehrimiz için diş hastanesi için olmazsa olmaz tomografi cihazımızı aldık. Gerekli olan bütün cihazları temin ettik. Diş hastanemizde 13 tane ünite var. Ünitler vasıtasıyla bütün hastalarımız dolgu ve benzeri, kanal tedavisinden, implanta kadar çene cerrahisine kadar bütün hastalarımız bu imkanlardan faydalanacak. Son aşamaya getirdik yaklaşık 1 ay içerisinde hasta almaya bakmaya başlayacağız. Yatırımlarda devletimizin çok büyük desteğini gördük. Yapmış oldukları desteklerden dolayı devlet büyüklerine, özellikle 13 tane öğretim görevlimizin istihdam edilmesinde katkısı olan YÖK başkanımıza da teşekkürlerimizi arz ederim “ diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku