Rektörden Diş Hekimliği ve Mimarlık Fakültelerine Ziyaret

Merkez yerleşkesinde yer alan iki okulda akademisyen ve idari personeller ile buluşan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Üniversite akademik ve idari kadrosunu iyileştirmek üzere çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek böylelikle Üniversitenin hedeflediği noktalara daha kısa sürede ulaşabileceğinin altını çizdi.

Ziyaret ettiği her birimde ifade ettiği gibi burada da Üniversitenin bir bütün olduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, akademik ve idari personellerimizin sorun ve görüşlerini kendisi ile paylaşabileceğini söyleyerek Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Yönetimi olarak her personelin kendileri için kıymetli olduğunu aktardı. Rektör ayrıca Rektörlük görevine atanması dolayısıyla kendisini tebrik eden personellerne de teşekkür etti.

Ziyaretler, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku