Rektör Uslu, CNN Türk'te tercih yapacak öğrencilere üniversiteyi tanıttı

Rektör Uslu, Üniversitenin çeyrek asrı geçmiş süredir elde ettiği bilgi ve birikimi bizi tercih edecek yeni öğrencilere aktarma noktasındaki arzularından, barınma sorunun olmamasından, Üniversitede yürütülen akademik çalışmalardan ve öne çıkan programlardan da bahsetti.

Tarım alanında Üniversitenin ihtisaslaşma çalışmaları olduğunu aktaran Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, üretimin sağlanması ve bu üretimin sürdürülebilir olmasının önemli olduğunu da sözlerine ekledi. Bu bağlamda Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültemizin önemli çalışmalar yürüttüğünü de ifade eden Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak araştırma ve geliştirme faaliyetlerine aralıksız devam edildiğini belirtti.

Bu yıl ilk kez öğrenci alacak Diş Hekimliği Fakültesi hakkında da detaylı bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, açıklamalarının sonunda ise Niğde şehrinin öğrencilere sağladığı güvenli ve rahat ortamdan da örnekler verdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku