Başkan Özdemir'in Yeni Yıl Mesajı

2022 yılının yepyeni güzelliklerle gelmesini temenni eden Başkan Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Ömür takvimimizin yaprakları bir bir dökülürken, günler aylara, aylar yıllara dönüşüyor ve zamanın çarkı hiç durmadan dönmeye devam ediyor.  Acısıyla tatlısıyla koskoca bir yılı ardımızda bırakarak yepyeni bir yıla kavuşmanın sevinci içindeyiz.

2021 yılı pandemiye rağmen bizim için tam bir atılım yılı oldu. Şehrimiz için gerçekleştirdiğimiz mega projelerimizi bu yıl içinde devreye soktuk. Üst geçit projelerimizle, yeni yollar ile ileri biyolojik arıtma tesisimizle yeni sanayi dükkanlarımız ve kale kentsel yenileme ve koruma projelerimizde ilk kepçenin vurulması ile şehrimize yepyeni bir ufuk kazandırdık.

İnşallah 2022 yılında da siz kıymetli hemşerilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, yeni yılın şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku