Gündem:
Vali Şimşek, 'Taleplerin Takipçisi Olacağım!'

Ziyaretler esnasında Vali Yılmaz Şimşek'e İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ve ilgili kurum müdürleri de katıldı. İlk ziyaret Sultapınar köyünde gerçekleşti. Vali Yılmaz Şimşek’i Çiftlik Kaymakamı Mehmet Tığlı, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel ve ilçedeki kurum müdürleri ile köy sakinleri karşıladı.

Sultanpınarı köyünde köy sakinlerinin sorun, görüş ve talepleri dinleyen Vali Yılmaz Şimşek, ilgili kurum müdürlerine sorunların biran önce çözüme kavuşturulması konusunda talimat verdi.

Sultanpınarı köyündeki toplantının ardından Asmasız Mahallesinde de vatandaşlarla bir araya gelen Vali Yılmaz Şimşek, daha sonra burada yapımı devam eden gölet şantiyesini ziyaret ederek çalışmaları yakından inceledi. Yetkililerden faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Şantiyedeki incelemelerinin ardından beraberindeki heyetle birlikte Kula ve Şeyhler köylerini de ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, devletin her zaman vatandaşının yanında ve hizmetinde olduğu vurgusunu yaparak; “Bizler devlet olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız. Vatandaşımızın hizmetindeyiz” dedi.

Eğitim, sağlık, tarım, elektrik, yol, sulama suyu gibi konu başlıklarının görüşüldüğü toplantılarda Vali Yılmaz Şimşek, kendisine iletilen taleplerin bizzat takipçisi olacağını da ifade ederek misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gürer, “Kamuya ait elde avuçta ne varsa satılıyor”
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, özelleştirme adı altında satılan arsa ve arazilerin, sermaye...

Haberi Oku