Vali Koç'tan Yaz Kuran Kursu ziyareti

Niğde Valisi Mustafa Koç, Niğde İl Müftüsü Osman Ayas ile birlikte Teyfik Birer Camiinde devam eden Yaz Kuran Kursunu ziyaret ederek, kursa katılan çocuklarla sohbet edip, yaz tatilini ve Kuran Kursunu iyi yönde değerlendirme tavsiyelerinde bulundu.

Niğde Valisi Mustafa Koç, kurslarda çocukların daha erken yaşta bilgilere kavuşacaklarını ve öğrendiklerinin hayatta da faydalı olacağını belirterek, “Geleceğin teminatı olan çocuklarımız hem eğitimde hem de dini bilgiler konusunda donanımlı yetişmeleri gerekir. Burada aldıkları eğitimle hataları düzelten, doğrusunu bilen bireyler olarak yetişecekler. Öğrendiklerini unutmamaları için sağlam temel oluşturacaklar” dedi. 

Niğde İl Müftüsü Osman Ayas ise amaçlarının geleceğin teminatı olan çocukların ve gençlerin şahsiyetlerinin oluşmaya başladığı dönemde Kur’an-ı Kerimle tanıştırmak, milli, manevi ve kültürel değerleri paylaşmak istediklerini söyledi. 

Kurs bitiminde çocuklara Niğde Valisi Mustafa Koç kitap hediye ederek, dondurma ikramında bulundu. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Üniversitede İlk Kez THE Asya Üniversite Sıralamasına...
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi dünyanın en saygın uluslararası üniversite sıralama kuruluşu Times...

Haberi Oku