İhtiyaç Sahibi Hükümlüler için Giyim Mağazası Açıldı

Kızılay Niğde Şubesi ve Niğde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak, Adliye Binası Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde hizmete giren Kızılay Giyim Mağazası’nın açılını Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Türk Kızılay7ı Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu; “Bağışçılarımızın verdiği katkılarla Kızılay mağazamıza giyim malzemeleriyle donatıyoruz. Cezaevlerimizden de ihtiyaç sahibi hükümlü ve tutuklular için giyim malzemesi ihtiyacı gibi gelen talepleri kolaylaştırmak adına Kızılay mağazamızı iş birliği yaparak buralarda konumlandırmaya başladık. Kızılay hepimizin Kızılay’ı, inşallah bundan sonra da güzel çalışmalara devam ediyor olacağız.” ifadesinde bulundu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku