Vali Çelik'ten Şehit Ailesine ve Gazilere ziyaret

Vali Çelik, aziz Şehitlerimiz J. Er Orhan Özkan’ın ve P. Uzm. Çvş. Yıldıray Kılınç’ın aileleri ile kahraman Gazimiz Polis Memuru Abdullah Ünaldı’yı evinde ziyaret etti.

Ziyaretler esnasında şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve  gazi aileleriyle bir süre hasbihal ederek yakından ilgilenen Vali Çelik burada yaptığı konuşmada, “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden canını ortaya koyarak mücadele eden yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Sizler bize şehit ve gazilerimizin emanetisiniz. Şehit ve gazilerimizin ortaya koydukları azim ve kararlılık sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güçle huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Bu vesileyle, aziz vatanımızın bekası için canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize ise sağlık ve afiyet diliyorum,” dedi.
 
Şehit ve gazi ailelerimiz de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Çelik’e nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür ettiler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku