Vali Çelik Ulukışla'yı ziyaret etti

Önce Ulukışla Kaymakamlığını ziyaret eden Niğde Valisi Cahit Çelik, Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam’dan ilçenin sosyo ekonomik yapısı ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Kaymakamlık birimlerini gezen Vali Çelik, personel ile tanışarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu’ya iade-i ziyaret gerçekleştiren Vali Çelik, daha sonra Ulukışla 75’nci Yıl Anadolu Lisesi’nde düzenlenen toplantıda Ulukışla İlçesine bağlı köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda muhtarlardan gelen görüş, öneri ve talepleri dinleyen Vali Çelik, gelen talepler doğrultusunda ilgili birim müdürlerini talimat verdi.
Ziyaretler kapsamında Kahraman Şehit Jandarma Er Osman Gündüz’ün baba ocağına giden Vali Cahit Çelik, burada kahramanımızın ailesiyle bir süre görüştü.
Ulukışla İlçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek bol ve bereketli kazançlar dileyen Vali Çelik, son olarak Ulukışla İlçesi tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
İlçe ziyareti kapsamında Niğde Valisi Cahit Çelik’e İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve Jandarma Komutanı Albay Gürol Okyar eşlik etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku