Şehitlerin isimleri okullarda yaşatılacak

Şehit olan Güngör Uğur ve Şehit Hüseyin Arısoy'un isminin verildiği okullarda tören gerçekleştirildi.

Şehit Uğur ve Arısoy’un ailelerinin de katıldığı törende Ulukışla İlçe Müftüsü  Abdülhamit Övüt tarafından dua edildi.

Düzenlenen törende konuşma yapan Niğde Valisi Cahit Çelik, şehitlerin isimlerini bir kez daha öğrencilere, gençlere ve ilçe nezdinde yaşatmak ve hatırlatmak istediklerini belirtti.

Aziz şehitlerin bu vatanın birliği ve güçlü kalması adına canını bu bayrak için feda etmekten bir adım bile geri durmadıklarını aktaran Çelik, şunları kaydetti; "Şehitlik mertebesinin ne kadar kıymetli bir makam olduğunu bilen bu millet, şehitlerimizin aziz hatırası olan ailelerine hürmeti, saygıyı hayatın her aşamasında göstermekle mükelleftir. Bu okullarda Eğitim öğretim hayatına devam eden ve edecek öğrencilerimiz için de şehitlerimizin ismini yaşatılması, onların vatanına ve milletine bağlı birer fert olarak yetiştirilmeleri sürecinde motive edici bir değer olacağına inanıyorum."

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Üniversitede İlk Kez THE Asya Üniversite Sıralamasına...
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi dünyanın en saygın uluslararası üniversite sıralama kuruluşu Times...

Haberi Oku