Kızıltan, Ak Parti Meclis üyeleri meclis iradesini hiçe saydılar

İl genel meclis Mayıs ayı birinci toplantısında İl Genel Meclis Başkanı seçilen Ömer Kılıç'a tepki gösteren Ak Parti Meclis üyeleri toplantıya katılmadılar. Meclis çoğunluğunun sağlanması üzerine toplantı geçen birleşim özetinin okunması yoklama ile gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Ak Parti Meclis üyelerinin meclis toplantısına katılmamaları üzerine gündem dışı söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Gurup Başkanı Mustafa Kızıltan, “Önceki toplantıda belirtilen gün ve saatte toplantı saatinin ve günün belirtilmesi üzerine Ak Partili meclis üyelerinin meclis toplantısına katılmayarak Meclis iradesini hiçe sayılıp, meclis iradesine saygısızlık yapılmıştır. Vatandaşlarımızın oylarıyla meclis üyesi seçilen ve vatandaşlarımız bizden yatırım ve çalışmalar beklerken Ak Partili meclis üyeleri toplantıya katılmayarak vatandaşlarımızın iradesini yok saymaktadırlar. Bununla ilgili olarak gerekli uyarıların yapılması ve yaptırımların yaptırılmasını CHP gurubu adına talep ediyoruz” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku