Resim Yarışması'nın Ödülleri Sahiplerini Buldu

Medeniyetlerin Yaşatıldığı Şehir Niğde” adlı resim yarışmasında Ödül almaya hak kazanan eserlerden birinciliği elde eden Gülsibel Kamışlı”ya 15.000 liralık, ikinciliği elde eden Elçin Mustafayev”e 12.000 liralık, üçüncülüğü elde eden Tuğba Gülseven”e 8000 liralık, mansiyon ödülü alan Oğulcan Öz” e 1000 liralık hediye çeki verildi.

Niğde belediyesi güzel sanatlar galerisinde düzenlenen ödül törenine resim yarışmasında dereceye giren katılımcılar ve aileleri katıldı. Resim yarışmasında dereceye giren yarışmacılar böyle bir yarışma düzenlemesinin ve sanata destek verilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söylediler.

Yarışmaya katılan eserlerin sergi bitiminde daimî olarak sergilenmek üzere Niğde Belediyesi Sanat Koleksiyonuna teslim edilip kayıt altına alınacağı ifade edildi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Sanatın her alanında desteklerimiz devam edecektir. Şehrimizi bir sanat ve kültür şehri yapmaya kararlıyız. Önümüzdeki yıllarda ilimizin bir sanat merkezi haline geldiğini hepimiz göreceğiz. Bu yarışma vesilesi ile Niğde’miz çok önemli bir resim koleksiyonuna sahip oldu. Yarışmamıza katılan herkese teşekkür ediyorum. .” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku