CHP'li Vekil Gürer'den Rektör'e ziyaret

Rektör makamında ziyaret eden CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer göreve yeni atanmasından dolayı başarı diledi. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin bölge için önemine değinen Gürer tarihi, kültürü, doğası ile zengin bir olan Niğde’nin bu yönleri ile çok tanınmadığına vurgu yaparak Üniversitenin bu bağlamda yapacağı çalışmalarla Niğde’nin hak ettiği yere ereceğine inandığını söyledi.

Üniversite çok yönlü gelişmesi ve ülkemizde tercih edilirliğinin yükselmesi dilediklerini ifade edem Gürer “biz üniversitemizin gelişmesi, sorunlarının aşılması için her desteği verdik vermeye devam edeceğiz” dedi.

Rektör Prof. Dr Hasan Uslu rektörlüğe atanmasından dolayı gerçekleşen ziyaret için teşekkür etti. Göreve başladığından beri yoğun olarak sorunlara eğildiklerini ve üniversiteyi de Niğde’mizi de tanıtma, geliştirme, değerlerini bilinir kılma adına hedeflerinin olduğunu ifade etti. Öğretim üyemizden öğrencimize başarı ve mutluluğunun sürekliliğini sağlamak yanında kent merkezinden tüm ilimize kapsamlı ve çözümcü çalışmalar içinde olacağız” diye konuştu

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku