NİTSO İLE NTB'den uzaktan eğitime tablet desteği

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen tabletlerin teslim törenine Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu,NiTSO Meclis Başkanı Serdar Ecemiş, Niğde Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Uyanık ile İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar katıldı.

 Eğitime güzel bir hizmet için bir araya geldiklerini belirten NiğdeTicaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Koronavirüs (Kovid-19) salgınının tüm dünyadaki yaşam ve iş koşullarını tamamen değiştirdiği gibi öğrencilerimizin de eğitim hayatını çok ciddi boyutta etkiledi  “Salgın sebebiyle öğrencilerimiz, evlerinden online olarak eğitimlerini sürdürmek zorunda kaldılar. Üst kuruluşumuz TOBB tarafından ülke çapında hayata geçirilen bu projeyi, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası ve Niğde Ticaret Borsası olarak destekleyerek, maddi durumlarının yeterli olmaması sebebiyle tablet edinemeyen öğrencilerimizi tablet sahibi yaparak eğitimlerini, hiç ara vermeden sürdürmelerini hedefledik.

Katırcıoğlu, her yıl eğitim ve öğretim döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize Oda ve Borsa olarak kaban ve bot yardımı yapıyorduk. Bu yılın önemine binaen tabletin daha çok işimize yaracağını düşünerek TOBB öncülüğünde Oda ve Borsa yönetim kurulu üyelerimizin destekleriyle böyle bir karar aldık” dedi

Katırcıoğlu projemizde emeği olan herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’da 175 adet tabletin öğrencilere dağıtılması noktasında destek veren Niğde Ticaret ve Sanayi Odası ve Niğde Ticaret Borsası Başkanlarımıza ve katkı veren herkese öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku