Niğdeli sporculardan 7 madalya

Kütahya’da düzenlenen şampiyonaya Niğde 7 sporcu ile katılım sağlarken şampiyonada Ankara, Bursa, Konya, Afyon, Uşak, Burdur, Antalya, İzmir, Sakarya, Osmaniye, Denizli, Isparta ve Kütahya il takımları da katıldı.
Şampiyonada 60 kilo genç bayanlarda Hiranur Demirci birinci, 56 kilo genç bayanlarda Ezel Fatma Bilgiç ikinci, 37 kilo yıldız erkeklerde Harun Enes Özmen ikinci, 86 kiloda büyük ereklerde Murat Boz ikinci, 60 kilo genç erkeklerde Abdurrahman Efe Yetkin üçüncü ve 57 kilo büyük erkeklerde Rahman Özbek üçüncü oldu.
Niğde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü şampiyonada 6 madalya kazanan Niğde Kick Boks takım sporcularını ve antrenörleri Köksal Arıkan, Ali Kale ve Doğan Aktaş’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku