Niğde'de 96 yaşındaki Fatma Teyzenin kimlik başvurusu evinde alındı


Kimliğini kaybeden ve rahatsızlığından dolayı Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğüne gidemeyen 96 yaşındaki Fatma Erdem’in kimlik başvurusu evinde alındı. İşlemler sırasında Fatma teyzeyi Vali Yılmaz Şimşek’te ziyaret ederek yeni kimlik kartının hayırlı olmasını diledi.
Ziyarette Şimşek: “Bakanlığımızın bir uygulaması olan 75 yaş üzerinde olup nüfus müdürlüğümüze gelemeyecek durumda olan vatandaşlarımıza kimliklerini evlerinde takdim ediyoruz. Bu gün bu amaçla Fatma teyzenin yanındayız kendilerine kendilerinin yeni kimlik vereceğiz. Arkadaşlar işlemlerini yapıyorlar. İnşallah en kısa sürede kimliği gelecek ve takdim edeceğiz Fatma teyzemize bu uygulamadan dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, sayın bakanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku