Niğde Protokolünden 'Pandemi ile Değişen Dünyam” Resim Yarışması Seçici Kuruluna Ziyaret

N

“Pandemi ile Değişen Dünyam” Resim Yarışmasına gelen resim çalışmalarını inceleyen protokol üyeleri ziyarette, pandemi süreciyle birlikte Niğde’de yaşayan insanların değişen yaşam tarzlarını, alışkanlıklarını, sınırlanan sosyal çevrelerindeki bakış açılarını ve iletişim biçimlerini görsel sanatlar yoluyla ifade edebilmelerine destek olmak amacıyla gerçekleştirilen yarışmanın seçici kurul üyelerine kolaylıklar diledi.

İlkokul, Ortaokul, Lise ve Yetişkinler olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirilen ve Niğde iline hitap eden “Pandemi ile Değişen Dünyam” Resim Yarışmasına, İlkokul kategorisinde 82, ortaokul kategorisinde 107, lise kategorisinde 58 ve yetişkinler kategorisinde 67 olmak üzere toplam 314 eser ile başvuru yapıldı.

Ödül Almaya Hak Kazananlar Belirlendi

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semiha Akçaözoğlu, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kerim Laçinbay, Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Attila Döl, Dr. Öğr. Üyesi Engin Aslan, Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Doğan Özcan ile Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü Alper Lütfi Göncü, Niğde Belediyesi Kültür ve Sosyal İlişkiler Müdürü Nadire Selda Güleç, Yüksek Mimar Ertan Altuner, Görsel Sanatlar Öğretmeni Bayram Doğan ve Ressam Safa Büte’nin Seçici Kurul üyesi olarak görev yaptığı yarışmada, değerlendirmeler sonucunda tüm kategorilerde başarı, mansiyon ve sergileme ödüllerine değer görülenler belirlendi.

“Pandemi ile Değişen Dünyam” Resim Yarışmasının ödül töreni ve sergisi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Niğde’ye ilk resmi gelişi olan 5 Şubat’ta Niğde Sanat Galerisinde gerçekleştirilecek. 5 Şubat 2021 tarihinde yapılacak olan ödül töreni ve sergi etkinliği sanatseverlere açık olarak gerçekleştirilecek.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku