Niğde Dostluk Derneği'nden anlamlı etkinlik

Niğde Dostluk Derneği, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen iki büyük depremin ardından, Niğde’de misafir edilen depremzede vatandaşlar ve çocukları için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Dernek üyeleri, depremzede aileler ve çocuklarıyla düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldiler.

Düzenlenen anlamlı etkinliğe Niğde Valisi Mustafa Koç, eşi Neslihan Gül Koç ile birlikte katılarak, depremzede vatandaşlarımızla bir araya geldi. Niğde Dostluk Derneği Başkanı Selma Esirgen, yaşanan depremler nedeniyle ülke olarak çok üzüldüklerini belirterek, “Yaşanan asrın felaketi ülke olarak hepimizi çok üzdü. Depremin ardından ilimizde misafir ettiğimiz, depremzede vatandaşlarımız ve çocukları için böyle bir etkinlik düzenleyerek onlarla bir araya geldik. Depremzede kardeşlerimize bir nebze moral verme adına düzenlediğimiz bu etkinliğe katılım sağlayan Sayın Valimiz Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç ile bütün katılımcılara teşekkür ederiz. İnşallah ülke olarak bir daha böyle acılar yaşamayız” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku