Göktepe, sigara üreticilerine ateş püskürdü! 

Tütün piyasasındaki sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirten Başkan Göktepe, sigarada fiyat geçici yapılacaksa piyasayı sıkmadan acilen karar verilmelidir dedi. 
Niğde Bakkallar Odası Başkanı Şinasi Göktepe, sigara üreticilerinin tütün ürünlerini kısıtlaması ile bakkalların vatandaşlarla karşı karşıya geldiğini belirterek, “Sigara üreticileri, her geçen gün tütün ürünlerini kısıtlamakta olup bakkalı vatandaşlar ile karşı karşıya getirmektedir. 
Bakkal ürün temini için plasiyer ve distribütör ile devamlı tartışmalar yaşamaktadır. Gün geçtikçe sorunlar büyümekte ve toplumsal sıkıntılara karşı karşıya gelinmektedir. Firmalar bu dönemde daha hassas davranmalı olası fiyat geçişi yapılacaksa piyasayı sıkmadan acilen karar verilmelidir. Devletimiz vatandaş ve esnafın sesine kulak verip bir an önce tütün piyasasındaki sorunu çözmesi gerekmektedir. İnsanları vatanı, namusu ve ekmeği için sınamayın. Telafisi mümkün olmayan olaylarla karşılaşmayalım” dedi. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku