Uzkurt, Ulukışla'da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı

Prof. Dr. Cevahir Uzkurt “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Sn. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde ülkemiz büyük bir atağa geçti. Bu atak terör örgütlerinin korkulu rüyası olurken al bayrağa gönül vermiş vatandaşlarımıza güven vermektedir” dedi.

Uzkurt miting havasında olan Ulukışla buluşmasında terörle kol kola gezen, Pensilvanya’dan talimat alan, ülkemizi karanlık güçlere teslim etmek isten hiçbir yönetime bugüne kadar geçti vermedi bugünden sonra da geçit vermeyecektir dedi.

Ulukışla’da muhtarlarla buluşan Prof. Dr. Cevahir Uzkurt mahalle ve köylerin istek ve ihtiyaçlarını dinleyerek; AK parti iktidarı döneminde sadece merkez değil en ücra köye kadar sıfır asfalt atıldığını, tarım ve hayvancılık desteleme projeleri ile köylümüzün daima yanında olduk yanında olmaya devam edeceğiz dedi.(Ak Parti)

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku