Milletvekili Gültekin, Niğde'ye 2'nci OSB Hayırlı Olsun

Kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi’nin her açıdan Niğde’ye değer katacağını dile getiren Milletvekili Gültekin, Niğde’ye kazandırılan her bir yatırımın şehrin parlak geleceğine önemli ölçüde katkılar sunacaktır. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızda takip ettiğimiz, Niğde 2. OSB’mizin Kuruluş Protokolü onaylanmış ve tüzel kişilik kazanmıştır. Anadolu’nun parlayan yıldızı Niğde’miz sanayi alanında da çok iyi konuma gelecektir. Niğde'mizi hak ettiği konuma getirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Konaklı bölgemizden yükselecek ve şehrimize birçok yönden katkı sağlayacak Organize Sanayi Bölgemizin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızda protokolleri onaylandı. Süreçte desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanımıza teşekkürü bir borç biliyorum. 2. OSB’miz yatırımcılara, vatandaşlarımıza ve İlimize hayırlı uğurlu olsun”

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku