İmamoğlu'ndan Patates Üreticisine Destek!

Pandemi sürecinde vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık vermek aynı zamanda da patates üreticisinin patatesi satamama durumuna çözüm üreten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Niğde ve Bitlis'ten toplamda 600 ton patates alındı. İstanbul'da ihtiyaç sahiplerine halk süt ile birlikte patates dağıtımı yapılacak.

İBB Sosyal Hizmetler Müdürü Neval Gündoğan Aslan İBBTV'ye yaptığı açıklamada; pandeminin başladığı günden beri vatandaşların ihtiyaçlılık durum artmış durumda. Biz ailelere çeşitli çekilde ve farklı zamanlarda gıda desteği verdik. Böylesi günlerde ek olarak eve girecek olan gıda ailelere büyük destek sağlayacaktır. Bunun dışında üreticiye destek olmakta ayrı bir önem arz ediyor. Hem kooperatif olarak desteklenen üretici için ayrı bir yeri var. Eş zamanlı yürüttüğümüz bu çalışmalarla çiftçinin, üreticinin ve ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olacağız dedi.

ÇİFTÇİLERDEN İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Patatesi satın alınan çiftçilerden Ahmet Erdoğan, “Sesimize kulak veren, sesimizi duyan İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu bizlere yardımcı olmak adına buradaki patateslerimizi alarak İstanbul’daki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya çalışıyor” diye konuştu.

Çiftçi Özkan Canıtez, “Oradaki ihtiyaç sahiplerini memnun ederek bizlere bir nebze olsun katkıda bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İBB'nin 16 milyon için çalışıyoruz sloganıyla hizmetlerini devam ettirdiği bu günlerde patates Niğdeli patates üreticisinden alınan 300 ton patates halk süt ile birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku