Hastanede sendikal bilgilendirme

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarında, Sağlık Bakanlığı ile Öz Sağlık İş Sendikası arasında imzalanan 2023-2024 toplu iş sözleşmesi ve Kamu Protokol Çerçeve sözleşmesiyle kazanılan sosyal ve mali haklar ile ilgili bilgi verildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ HAYIRLI OLSUN

Öz Sağlık İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Kevser Çelik; “Hasta Yönlendirme ve Karşılama ve Güvenlik Personeli olarak çalışan üyelerimizle bir araya gelerek Sağlık Bakanlığı ile Sendikamız arasında imzalanan 2023-2024 toplu iş sözleşmesi ve Kamu Protokol Çerçeve sözleşmesiyle kazanmış olduğumuz sosyal ve mali haklar ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptık dedi. Üyelerimizin yaşamış olduğu sorunlar ve Sendikamızın yapmış olduğu faaliyetler ile ilgili fikir alışverişinde bulunarak, Genel Merkezimiz tarafından üyelerimize gönderilen hediyelerin dağıtımını yaptık. Üyelerimize Genel başkanımız Devlet Sert’in selamlarını iletti” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku