EBA DESTEK NOKTALARI ULUKIŞLANIN KÖYLERİNDE!

Ara tatilin ardından uzaktan eğitime geçilmesiyle birlikte öğrencilerin internet üzerinden EBA’ya erişimi tekrar gündeme geldi. Ulukışla ilçesindeki köy ve kasabalarda eğitime internetle ulaşma imkânı olmayan çocuklar için Ulukışla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Eba Destek Noktası araçları bu süreçte öğrencilere hizmet vermeye devam edecek. 

Edinilen bilgilere göre, Ulukışla’da bulunan bin 800 öğrencinin, yaklaşık 800‘ü köy ve kasabalarında bulunuyor. Bu öğrencilerin tamamının internete erişme imkanının bulunmaması nedeniyle eylül ayında hizmete başlayan MEB Eba Destek Noktası araçları yüz yüze eğitim tekrar başlayana kadar köy ve kasabalarda öğrencilere ulaşmaya devam edecek.  Ulukışla Milli Eğitim Müdürlüğü, internete erişme imkânı olmayan ve köylerde bulunan öğrencilerin bu ihtiyaçlarını gidermek için "Bilgi, senin olduğun hey yerdedir. Burada olduğun için teşekkür ederiz" sloganıyla Ulukışla’nın en ücra köylerindeki öğrencilere ulaşma hedefiyle Eba Destek Noktası araçları ile her gün farklı bir köyü ziyaret edecek ve çocukların EBA üzerinden canlı derslere katılımını sağlayarak öğrencilerin derslere erişimini kolaylaştıracak.  Haber: Fatma Tan

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde’de Uçurtma Şenliği ile gökyüzü...
Efendibey Mahallesi Mustafa Yiğit Millet Bahçesinde Niğde İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen Uçurtma...

Haberi Oku