Diş hastanesinde 2023 Yılında 235 bin Hastaya Bakıldı

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekim Naife Yüksel Can, "Ağız ve diş bakımında ülkemizde hala istenilen düzeye gelinmemiştir. Diş fırçalama alışkanlığını her yaştan kesime kazandırabilirsek, diş hastalıkları oranımız yüzde 50 azalacak. Çocukluktan itibaren, diş hekimi ile iyi ilişkiler kurmak önemlidir. Diş hekiminden korkmayın, rutin kontrollerinizi mutlaka yaptırın" dedi.

Giderek artan yoğunluğun temelinde hasta memnuniyetinin olduğunu ve uzman kadrosuyla birlikte ciddi mesafeler kat ettiklerini belirten Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Naife Yüksel Can, 2023 yılı Aralık ayına kadar toplam 235 bin 473 hastaya bakılırken, il dışından 24 bin 885 hastaya hizmet verildi” dedi.

60 ünitelik Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin Niğde’ye çok büyük katkı sunacağını söyleyen Başhekim Yüksel Can, “Bittiğinde Niğde'mizin sağlık altyapısının gücüne güç katacak olan son teknoloji tomografi ve röntgen cihazlarıyla donatılmış, ameliyathanesi, acil servis ünitesi, çocuk ve yetişkinler için ayrı poliklinikler olan, ileri ağız ve diş tedavisi uygulanacak” dedi. 

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku