Çiftçiye dev ramazan kampanyası!

Tarım Kredi Kooperatifleri, Ramazan ayında da çiftçileri unutmadım. Tüm kooperatif market satışlarında o tarihler arasında fiyatlar sabit tutulacak. Çiftçiler tarımsal giderlerini indirimli fiyattan karşılayabilecek. İşte tüm detaylar…
Tarım Kredi Türkiye genelinde 4000'den fazla kooperatif market satış noktasında vatandaşların kaliteli ve güvenli ürüne ulaşımını sağlıyor. Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek kampanyanın detayları da merak ediliyor. İşte tüm detaylar…
YEM FİYATLARINI DA İNDİRİM
Tarım Kredi Kooperatifleri Ramazan ayı boyunca çiftçinin yüzünü güldürecek yeni bir kampanyaya imza attı. 5 Mart - 14 Nisan tarihleri arasında kooperatif market satış noktalarındaki tüm ürünlerde fiyatların sabit tutulacağı belirtildi.
Türkiye genelinde 2000'e yakın Tarım Kredi Kooperatifinde motorin, zirai ilaç ve tohumda kampanya süresince vade farkı uygulanmadan hasat sonu 31 Ağustos olmak üzere vadeli satış yapılacağı aktarıldı.
%5 İNDİRİM YAPILACAK
Karma hayvan yemlerinde ise ton başına %5'lik bir indirim yapılacağı aktarıldı. İndirim ile birlikte oluşan fiyatların kampanya dönemi boyunca sabitleneceği bildirildi. Çiftçilere İndirimin yanı sıra yem satışlarında üreticilere vade farkı uygulamaksızın 4 ay vadeli satış sağlanacağı da ifade edildi.
Kimyevi gübrelerde ton başına %5'e varan indirim yapılacağı aktarılırken indirim ile birlikte oluşacak fiyatların kampanya süresi içerisinde herhangi bir zam ile karşı karşıya kalmayacağı da aktarıldı. Kampanya süresince piyasada daha düşük fiyat oluşması durumunda fiyatlar çiftçilerin lehine işleyecek şekilde yeniden düşürülecek.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku