Çanakkale Şehitleri, Niğde'de Düzenlenen Törenle Anıldı

Tören, Vali Yılmaz Şimşek ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Niğde İl Başkanlığı tarafından Şehitlik Anıtına Çelenk sunumuyla başladı.

Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden törende din görevlileri tarafından Aziz Şehitlerimizin ruhları için dualar edildi. Kur’an- Kerim okundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajlarının okunduğu törende, Vali Yılmaz Şimşek, Şehitlik Defterini imzaladı.

Düzenlenen törenin ardından Vali Yılmaz Şimşek ve beraberindeki Protokol Üyeleri, şehitlerin kabirlerini tek tek ziyaret ederek karanfil bırakıp dua ettiler.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku