Borlular Arabaşı etkinliğinde buluştu

Bor Kültür ve Dayanışma derneği, BOR-DER'in Geleneksel Arabaşı Çorbası etkinliğine Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonumuz Genel Başkanı Mehmet Avşar Genelsekreter Hürriyet Cemal Özkaynak Genel Başkan Yardımcılarımız Fahrettin Özalp, Mustafa Ünlüer, Mustafa Nebili Ergün Özcan  Pursaklar ilçe başkanımız Bilal Yılmaz, Denetleme kurulu üyemiz Ayşe Nevil Çelik, Yüksek İstişare Hukuk Kurulu Üyelerimiz Ankara Cumhuriyet Savcısı Mustafa Manga ve değerli eşi Hakim Aslı Manga katıldı. 

Genel Başkan Mehmet Avşar Bor-Der başkanımız Hacı Ahmet Yücel'e başarılı çalışmalarından dolayı bir hediye takdiminde bulundu ve Konfederasyonun diğer katılımcı Federasyon paydaşları adına Bor-Der başkanı Hacı Ahmet Yücel ve Yönetim kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku