Başkan Özdemir: Yeni festivallere hazır olun!

Kentin yeme içme kültürünün ülke geneline ve tüm dünyaya tanıtılması amacıyla düzenlenen festival, dünyaca ünlü şeflerin katılımı, yemek pişirme ve yemek yeme yarışmaları ve diğer etkinliklerle adeta şölen havasında geçerken, 3 gün üst üste sahne alan ünlü sanatçılar, Niğdeli hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.
NİĞDE’MİZİ DÜNYAYA TANITACAĞIZ
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir festivalle ilgili değerlendirmesinde, festivalin beklenenin çok üzerinde ilgi gördüğünü belirterek; “Gelişen, büyüyen ve güzelleşen Niğde’mizde devasa projeleri hayata geçirirken, kentin sosyal, kültürel ve sanatsal projelerini de hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz. Bu kapsamda, ilimizin var olan gastronomi unsurlarını ülkemize ve dünyaya tanıtmak istiyoruz. Aynı zamanda, güzel şehrimizin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini de önce Niğde’ye sonra Türkiye’ye, son olarak tüm dünyaya tanıtmaya kararlıyız.” dedi.
YENİ FESTİVALLERE HAZIR OLUN
Niğde’nin artık festivaller şehri olarak anılmaya başladığını işaret eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Her yıl Ekim ayının ilk hafta sonu Gastronomi Festivali düzenleyeceğiz. Başka festivaller de gerçekleştireceğiz. Niğde’mizi tanıtarak turizmden hak ettiği payı almasını sağlayacağız.” İfadelerini kullandı.
BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN TEŞEKKÜR
Festivale gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm vatandaşlara teşekkür eden Başkan Özdemir, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen kurum ve kuruluşlar ile katkı sağlayan sivil toplum kuruluşlarına, meslek örgütlerine, esnaf ve sanatkârlara teşekkür etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Üniversitede İlk Kez THE Asya Üniversite Sıralamasına...
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi dünyanın en saygın uluslararası üniversite sıralama kuruluşu Times...

Haberi Oku