Arabalı Konser 'Koronaya Davet' Konserine Dönüştü!

30 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında 5 gün gerçekleşecek olan etkinliklerde izleyicilerin araba ile gelmeleri istenmişti.

Mary Jane ve Orkestrası'nın dün gece gerçekleştirdiği konserde arabalar azınlıkta kalırken, insanların maske ve mesafeye uymadığı gibi omuzlarında tanıdıklarını alarak eğlenmeleri dikkat çekti.

Bu günlerde sağlık alanında uzman kişilerin coronaya karşı daha dikkatli olunması corana virüsin delta varyantının çok daha tehlikeli olduğunu söylemesi yasaklı günler geçiren Tüm Türkiye'de olduğu gibi Niğdelilerinde çok umrunda olmadı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Niğde'de yıkılan eski stadyum alanından sosyal medyaya yayılan maskesiz mesafesiz ve iç içe olan insanların görüntüsü tepki çekti. Okullar açılsın diye bizler hayatımızı kısıtlarken bu şekilde öngörüsüz ve tedbirsiz konser düzenlenmesi covid e davetiye çıkarmış yorumları yapıldı. Vatandaşlar bu ilk günkü konserdeki yaşananların diğer günlerde de olmaması gereken önlemin alınması konusunda yetkilileri daha hassas olmaya davet etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku